Reisspecials

Egypte

Indonesië

Ben sociaal en deel!

Verre reizen beginnen hier!

Opverrereis.nl kan je terecht voor een reisoverzicht van de mooiste en meest bijzondere verre reizen naar bestemmingen over de hele wereld. Voor de belangrijkste reisinfo en reistips van allerlei verre bestemmingen ben je hier aan het goede adres . Hier start jouw verre reis!

Per werelddeel kan je een overzicht vinden van speciale en bijzondere verre bestemmingen. Verder dient deze website als een goed overzichtspunt, aangezien er zo veel verschillende reizen en bestemmingen worden aangeboden door al de verschillende reisorganisaties. Opverrereis.nl heeft een overzicht gemaakt  van de beste reisorganisaties, gespecialiseerd in jouw verre reis: Shoestring, Koning Aap, FOX Vakanties en Sawadee. Deze reisorganisaties bieden schitterende verre reizen aan naar de mooiste bestemmingen ter wereld.

Per bestemming wordt er een overzicht gegeven van de highlights van dit land. Zo worden bij Egypte natuurlijk de bijzondere piramides van Gizeh nader beschouwd, bij Brazilië het Nederlandse tintje en in Indonesië de bijzondere natuur. 

Shoestring.nl


Shoestring 
Shoestring is een jonge reisorganisatie gericht op avontuurlijke, verre groepsreizen naar de meest bijzondere plekken ter wereld. Voel jij jezelf jong en ben je avontuurlijk ingesteld? Ga dan mee op reis met Shoestring! Klik hier voor meer info. 
 

Koning Aap

Koning Aap
Met Koning Aap ga je echt op reis. Deze kleinschalige reisorganisatie richt zich op reizen waarbij de authentieke, persoonlijke reiservaring voorop staat. In combinatie met hele mooie bestemmingen is je vakantie sowieso geslaagd. Klik hier voor meer info.

FOX Vakanties
FOX VakantiesVoor een goed georganiseerde verre reis ben je aan het goede adres bij FOX Vakanties. Bekend van TV! In ´Wie is de reisleider´ nemen bekende Nederlanders een aantal rondreizen van FOX Vakanties onder hun hoede. Voor jouw verre groepsreis, individuele rondreis, strandvakantie of combireis staat FOX Vakanties voor je klaar. Klik hier voor meer info. 

22-daagse rondreis Java en Bali

Java en Bali - 22 dagen

Deze rondreis voert u in 22 dagen langs de mooiste plekjes en bezienswaardigheden op Java en Bali. Combineer de culturele ervaring op Java met een relaxte tijd op het prachtige Bali. Bezoek de prachtige tempels van de Borobudur, maak een zonsopgang mee op de Bromo-vulkaan en geniet na in een prachtig strandresort op Bali. - Boek nu vanaf € 1599,-

SawadeeSawadee
Puur op reis? Sawadee biedt ruim 160 reizen aan naar verre bestemmingen over de gehele wereld. Zoek jij een georganiseerde groepsreis, safari- of wandelreis? Of ga je liever alleen op vakantie? Sawadee heeft reizen voor iedereen. Klik hier voor meer info.

 

Reistip van de maand: Thailand, land van de boeddha!

Thailand is een van de meest populaire vakantiebestemmingen van Azië en dat is natuurlijk niet voor niks. Het land biedt een mooie combinatie van cultuur, comfort en vermaak en doet dat op een geheel eigen manier. Het Land van de Glimlach, zoals Thailand ook wel wordt genoemd, doet haar naam eer aan en wanneer u op verre reis gaat naar dit schitterende Aziatische land merkt u dat vanzelf.

LEES MEER of boek een fantastische rondreis met Shoestring, nu vanaf slechts € 459,-! 


Lees alles over de reiservaringen van twee jonge Nederlandse bloggers op het nieuwe Nederlandse reisblog Together We Travel